Tomt här hemma..

..  mmm, då har Spike åkt med mamma då.. :(   Känns helt skumt att va ensam utan hunden, ingen som skäller när de ringer på eller ingen som kommer springandes till dörren när man kommer in, fast man bara vart borta i 5 minuter.. :)
Hur f-n ska jag (tessan) klara av att va utan den fisen i 5 månader, de är ju helt sjukt vad jag saknar den lilla redan o de har bara gått nån timme sen han åkte.. Har nästan dåligt samvete för att man skickar bort han :( men han kan ju inte följa me till Bali.
Känns så fruktansvärt tomt utan han som springer runt o virrar..  hihi.. (fast man skulle vilja strypa dn söte ibland)
Min bebis, han fyllde 3 år igår oxå..  :)

Min lilla jobbiga, ettriga, irriterande men ändå underbara fisen Spiken.. :P

Visum ( Check )

Då va Visumena äntligen här då. Kanske man iallafall kommer in i landet... iallafall en liten stund  =) Inte så mycket som återstår nu.. bara å vänta nu.. =)

9 dagar kvar =)Visum

Såå kuuul..

Haha, vet inte vad jag ska skriva om kvällens händelse, förutom att jag har haft de grymt kul, mycket skratt med några fina kommentarer emellanåt.. Vet inte om ja är mätt eller om de är kvällens skratt som fått de vilande magmusklerna att vakna.. hihi,, =)
Vad ska man säga?! Samlar man 5 tokiga brudar, kan de inte bli annat än sjukt kul eller kaos. haha..
Det är ju såna här gånger man undrar varför man inte gör de oftare, men en sak är ju säker.. Det blir en tjej kväll när jag kommer hem igen, så faan tar er om inte ni är hemma då.. hehe.. :D

Kvällen spenderades på Oliver Twist, med grymt good mat å som sagt gott sällskap, bättre kunde de nog inte vara, eller jo solsken o gratis mat.. ; )
Men de räckte ju inte med bara mat o dricka för efter maten så råkade vi hamna på McDonalds o sen satt man där med varsin glass i handen.. :P

ja fy faan så kul de va.. haha..

Usch ja, nu är de bara 11 dagar kvar.. :D

PS. Ser min hund FET ut eller??
Spike är inte tjock, han är som matte lagom rund på de rätta ställena.. mohahaha.. =)

Resväskor (Check)

res

Nu har vi köpt resväskor också. Man kan ju LÄTT tro att jag(Max) ska ha den svarta. Men icke sa Nicke.. den ska Therese ha =P Men det spelar ingen roll för mig. Skulle kunna ha en Icapåse med mig med mina kalsonger så skulle det räcka fö mig. =) Kanske kanske en tandborst också.

Biljetter (Check)

Våra Biljetter=)

Då va biljetterna klara då.

1st Stockholm( Arlanda ) till Bali( Denpasar )
1st Bali( Denpasar ) till Thailand( Bangkok )

Det är inte billigt att resa med flyg men det är det ända sättet. =) Flyget från Arlanda till Bali tar ca 21timmar och 50 minuter. Det är väll inte så svårt att slå ihjäl 21 timmar på ett flyg heller.. eller?? =) Men nått får man väll underhålla sig med. Tur vi köpt en PSP. Fast tror vi får köpa en till så jag(Max) får ha min ifred. =P Annars får man väll göra ett försök att gå med i en klubb på 10.000 meter.. =P 2 månader blir det på Bali, sen drar det iväg till Thailand.

19 daga kvar nu.

Idag har ...

Idag har jag (tessan) vart o inhandlat våra resväskor, så man slipper göra de i sista sekund finns nog me saker att ha koll på iaf. Det blev en svart till mig (för den är större) o en röd till Masse då den är mindre o vi fick den va hans föräldrar. hihi. =) Fast än så länge är man rätt så lugn eller jag tänker mest på vad jag ska packa o inte packa. hehe. Enligt Max så får ja inte packa så mycke, för vi ska handla en massa där, men ja e tjej så klart ja vill ha halva garderoben med mig. =D Men ett måste är ju iaf kvinnliga intimartiklar för att uttrycka mig fint, för en gångs skull, men även då säger herrn i huse att de finns där.. men här kör vi på OB eller apotektets ni vet vad :P

fgd hgtytykhb= Linus berättelse för idag, fåordig liten pöjk.. :P

Det närmar sig

Snart bär det iväg till Indonesien (Bali). Bara 3 veckor kvar , yeah. =)

RSS 2.0