London suger

Avresa från stockholm arlanda kl 15.40.. redan där va det en försening. Dock bara på 20 minuter, så de är ju lungt,  Tog lite chips o varsin öl o smirre.. :D Det vara ju lite pirrigt för mig (tessan) då jag aldrig flygit förut, men de va ju inge problem alls, va sköönt.. Hade fått för mig att de ska va tyst i flygplan men de var de ju inte i detta.. haha. =) surrande o burrade hela vägen.



London: Nu va vi alltså i London. Det man inte vet om Londons flygplats är att man INTE får RÖKA där. Kan man  ju tro att det inte så farligt om man inte fastnar där i ca 7 timmar. Enligt planerna så skulle vi bara vara i London i ca 1½ timma.. men så vart det alltså inte. Planet till Singapore var LITE försenat. Så nu har vi alltså inte rökt på ca 9 timmar. ( Max e så snäll så han låter t.o.m bli snuset för att jag (tessan) inte ska ha abstinens ensam =)

     Man ser ju lagom fräsch ut, så röksugen här så vi köpte lite allt möjlig för att tugga på.. hihi  :P

Planet till Singapore: Då satt vi på planet till Singapore iallafall. Nu får man ju självklart inte heller röka. Så nu väntar 13 timmar på planet UTAN en enda cigg. Eller snus. Men mat fick vi iallafall.. å det heeeeela tiden. Man hann knappt tugga klart innan det va dags för nästa måltid. haha. Man fick varma handdukar att torka sig med när man satte sig på planet. Känns kanske som om en KALL handduk skulle vart bättre. Film fanns det att titta på ca 100 att välja på, på planet. Och det fanns till och med TV-Spel som man kunde spela.. inte dom senaste spelen, men man va inte så kräsen kanske.

Landar i Singapore: Nu ska vi väll ändå få röka iallafall. Men självklart inte. På grund av alla förseningar så stod det en hektisk kvinna och tog emot oss. Nu jävlar va det bråttom att hinna med nästa plan till Bali. Vi hann inte se ett skit av Singapore, förutom att man va tvungen att åka små Minitåg till dom olika terminalerna, o till våran terminal var man tvungen att byta 2 gånger, de hade man ju aldrig fattat själv så koko i huvve som man va då.

Landar på Bali: Som tur va så hade vi redan fixat vårat visum, annars hade en mil lång kö väntat oss redan i Bali. Men det var bara för oss att glida förbi =) haha. Men det tog iallafall en bra stund att få visumet godkännt och stämplat. Nu hämta vi väskorna. Tessans väska va heeeelt demolerad. Kunde inte ens stå av sig själv hahaha.. Direkt så ville alla bära våra väskor, men icke sa nicke. Sen skulle vi ta ut pengar.. och hur mycket ska man ta ut då?? Hur många Miljoner.. fick nöja oss med 1.5 miljoner till att börja med.

Saaaaaaaatan såååå VARMT det va ute. Fatta inte att man va utomhus när man kom utanför terminalen. Va ju fan varmare ute än inne. Det var som att gå in i en ångbastu, bokstavligen.. :D
Men man märkte snabbt att pengarna inte skulle räcka länge. För man blir ju Lurad hela tiden. Max blev lurad redan utanför terminalen då han skulle köpa vatten.. hehe. Egentligen så kostade de ca 15.000 rp men Masse betalade 50.000 rp.. :D  Men det är dom värda.. =) Kan man ju bjuda på såhär i början. Men det va inte slutet på allt lurendrejeri.

Taxi... inte så dyrt alls.. man kommer långt för 100.000rp.. riktigt långt. om man kan pruta.. :D Men det va man ju inte så sugen på att göra det första man gör när man kommer fram.. och mitt i natten dessutom. Så vi hittar iallfall en taxi som kör oss till en liten skit bungalow, som knappt hade rinnande vatten o de som rann sprutade åt alla håll.. hahaha.
Nu ska man då betala taxin.. hahaha.. Han vill ha 200.000 rp hahahahaha.. Men masse prutar till 150.000 rp.. hahaha.. trodde jag va duktig som prutade, men fattar nu att man vart TOTALT lurad.. hahaha.. skulle inte ha kostat mer än ca 80.000 rp.. men än en gång så bjuder vi på det. =) haha.. Klockan är ju ca 00.30 på natten.. ville bara lägga sig.
Nu ska även bongalow ägaren ha pengar. 250.000 per natt skulle han ha. Det fick han.. men sen skulle han också ha 10% extra för något som säkert var hemligt eller nått.. hahhaa.. Men skit samma, ville ju bara sova o duscha efter en helvetes resa..

Så i Kuta spenderade vi första natten... Bali väntade dagen därpå =)


Kommentarer
Postat av: kerstin

ja då har ju ert äventyr börjat på riktigt jag är bara glad att ni kommit fram det blir nog bättre om ni lär er pruta lite hahaa ni ska ha det så bra vi hörs igen älskar er sköt om er marie hälsar och vi alla andra oxå så klart puss kramar

2008-09-05 @ 10:04:13
Postat av: Hanna

Heej!



Äntligen kunde jag läsa om resan till värmen! =) Tro det eller ej så har jag virus på datorn, så jag lär ju missa en del blogginlägg -tråkigt-. Får väl tokläsa när jag kan låna en dator.



Måste bara fråga, Tessan har du slutat röka nu?



Ha´de fint!



Kram

2008-09-05 @ 22:05:40
Postat av: Moster Mali

Hallå på er!!!

Hur är det i värmen? hoppas att ni inte har fått värmeslag än.Det var roligt att höra att det hade gått bra på resan förutom att ni inte kunde röka. Hur är det med djurlivet har ni sett några små eller stora insekter. Sitter nu med er mor och svärmor (cia) och läser eran blogg det var roligt att läsa vad ni har skrivit. ha det så bra, cia hälsar så mycket hejdå från mali.

2008-09-06 @ 00:06:27
Postat av: Merjis

Hej Mina Vänner... :)

Vad skönt att se att ni kommit fram okej, o Tessan låt inte Masse stå för allt prutande de r dags att du lär dig med ;) Ska bli kul o följa er på resan o sitta avundsjuk för just nu öser de i okle o är +13. Var försiktiga o sköt om varandra.. Kram

2008-09-06 @ 12:07:04
Postat av: Mamma/Mali

Hej älskade ungar ni har det väl sloigt och varmt hemma regnarde ca 14 plus, var till ockle igår fjunis har blivit förkyld och har feber, skall till ockle idag också å hjälpa lite till, Tomas jobbar kväll. zebbe har fått jobb i 2 månader på ssab men det kanske ni redan vet. var på jobbet i torsdags, det kändes bra lite ont på kvällen. Ha det så bra vi hörs snart kram M och mali.

2008-09-06 @ 12:12:02
Postat av: christina K/Stina

ÄNTLIGEN fick jag upp er sida, nog har det räckt, nå, man kunde läsa allt på en gång.Ni skall akta er för att ta på olika djur.Hundar, fladdermöss kan man få rabies av,( genast börjar man med varningar.)

Tessan är duktig och det är du med som vågat ta på ormar och låtit dom slingra sig runt er.Fy tusan.Härligt att ni har möjlighet att åka på uutflykter.Tack för kortet förresten.

Puss på er båda kram Stina

2008-09-30 @ 10:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0