En vecka senare!!

Jaha, då var det dags igen då =) inte så mycket som har hänt den gångna veckan, men lite har man ju alltid att skriva. Therese har tattuerat sig färdigt på ryggen iallafall. Många smärtsamma timmar blev det ( Arslet va värst ) ;).
Ca 2.5 timmar per gång i 3 omgångar. Men resultatet vart super bra iallafall, så det va nog värt det =) Billigt va det också, ja eller 4.000.000 kostade den haha.. Men det är ca 2800:- så det va riktigt billigt om man jämför med hemma =) Så vi har redan bokat in en ny tid för nya fina tattueringar. Vad det blir får ni se vid ett senare tillfälle, vill ju inte avslöja för mycket.. måste ju ha nått att skriva nästa gång med =)



Annars har det inte hänt så mycket. Varit på stranden och brännt oss som fan haha.. Det är så sjukt varmt heeeela tiden. Men man ska väll inte gnälla. =P Shoppat har vi gjort, lite kläder och annat. 2 st Rolex klockor har vi också köpt.. =) Rikitgt äkta är dom.. haha.. Men dom är fina och ser iallafall LITE fräsiga ut.. =) Men man blir snål som satan här haha.. allt är super billigt, men man blir girig efter billigare, och Therese som tidigare va i bakgrunden vid Prutningen har nu tagit över totalt hahaha. Men bara till det positiva eftersom vi nu får allt billigare =) Klockorna fick hon ner till 550.000, från 1.200.000, så det vart billigt det med. Ca 370kr för 2 st riktigt fina automatiska klockor (automatiska = behöver inte batteri) Ett pärlhalsband och ett pärlarmband har vi också handlat som hon fick för 1.000.000rp billigare i slutändan, haha. Väldigt fina och det är inte plast iallafall. =) Men nu är det mest kläder vi ska köpa. Måste ju passa på nu när man är här.


Lite priser: Märkena är allt från Dolce&Gabbana, RipCurl, West, Billabong, Versace, Dior, Gucci m.m alla plaggen finns i dom olika märkena och alla märken koster ca lika mycket.

Jeans: 250.000 - 350.000rp
 t-Shirt/Skjorta/Linne/ m.m: 40.000 - 200.000rp
Skor: 200.000 - 350.000rp
Tröja (kille): 300.000 - 450.000rp
Tröja (tjej): 150.000 - 400.000rp
Väskor: 100.000 - 1.000.000rp Väskor kan man lätt köpa på gatan och dom är oftast lika fina som dom i affären, men dock inte samma utbud. Alla har oftast samma väskor i alla stånden på gatan. Men i affären så har dom flera olika. Men ungefär samma kvalitet. Kanske ska tillägga att 100.000rp är ca 75kr =)

Priser är väldigt svårt att bedömma här eftersom det beror mycket på: Hur mycket du köper, hur svinig du är på att pruta, hur länge du orkar leta efter bästa priset. Ja ni fattar säkert =)

Måste bara visa vem som kom och överaskade oss här om dagen: =)



En av tjejerna som bor här har en liten liten liten krabat. =)

Just nu sitter vi och väntar på att våran guide ska komma hit, så vi kan prata om våra nya äventyr. Blir väll tisdag/Onsdag som vi tänkte åka till Aporna, vi ska också åka ut med en båt som har glas golv så man kan se havs livet å så... sen avslutar vi turen med att åka till Tanah Lot som är en liten tempel Ö. Ska snart börja kolla efter nytt boende också. Bara 14 dagar kvar tills vi ska flytta igen, och dennagången måste vi ha en Pool.. =)

Hoppas allt är bra där hemma nu å vi kommer ju snart hem igen. =) ;)

PS: Så här sen man ut efter en dag på stan:


 Hahahhaa (Therese fötter e alltid värst ;) ) Det är dem VERKLIGEN inte, haha (Therese som skrev) ;) Tror nog att de ar trixat lite fran Max sida sa mina ser smutsigare ut. :P

Lite allmänna bilder:



  Skulle bara ta nogot litet. Men sa kom domm bara o dukade upp massa godsaker som ni kan se hahaha...  ( till saken hor ju att vi fatta inte hur systemet funkade, ahaha)  En mysig hemma kvall med hamt mat, hihi..               

De va allt for den har gangen men vi skriver val i veckan igen nar vi vart pa touren. :D  (O Max tar sa klart kort nar man ser som vackrast ut, haha,, han kopte den trojan at mig, vet inte hur man ska tolka de, hahaha.. ;) )

ha de!!   massa kramar

Kommentarer
Postat av: Di

Tack för bilderna!

Jättefina tattoos!



Ni verkar ha en underbar tid, jag hoppas ni har det lika härligt under hela vistelsen utomlands och att det går bra med visum och allt när ni kommer fram till det.



Glöm inte att plugga lite också ;)

Tessi, fan så sexig tisha ;)



Puss på er

2008-09-22 @ 23:34:04
Postat av: kerstin

hej det var jättebra bilder jag hoppas att ni har nåt bart skinn kvar när ni kommer hem så inte hela ni är full av tatoon men dom är jättesnygga i alla fall tur att stina inte kunnat logga in sej då svimmar hon väl när hon ser det hahaa ni ska ha det så bra i hyörs många pussar och kramar skät om er ma/sväm

2008-09-23 @ 16:19:16
Postat av: Hanna

Hej!



Tack för kortet! Jätte kul, ni får gärna skicka ett till ;)



Jag vill ju se en större bild på din Tessans tattuering! Men den ser riktigt snygg ut! Din med Max, men Tessans e ju lite flickigare ;)



Ha´de kanon i värmen!



Kram

2008-09-26 @ 22:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0