Bali - Sanur

Första morgonen på Bali, och jakten började efter ett nytt hotel eftersom det vi bodde i nu var alldeles för dyrt. Vi träffade en Balines som körde taxi som visste flera ställen man kunde bo på billigare. Så vi åkte med honom in till Kuta för att se om vi hittade någonting som passade våran prisklass. Vi hittade ett ställe, men det va fullbokat till den 10:e så vi åkte ut från Kuta och till en by som heter Sanur istället. Här i Sanur hittade vi ett Hotell ca 50 m till havet och ca 10 m till stranden. =)  med kaklat badrum. Han ville först ha ca 7.8 miljoner för 30 dagar. Men nu skulle det prutas som in i helvete. hahaha.. Vi fick till slut ner priset till 5.5 miljoner vilket är ca 3500 kr. Helt ok för oss. Och frukost ingick, dock en väldigt enformig frukost.. men vem bryr sig. =)

Vecka 1 i Sanur: Första dagarna så åkte vi mest in till Kuta för att kolla läget bara.. Shoppa och kolla runt mest. Vi hittade en Tattuerare som verkade helt ok så vi bestämde en tid för att Tatuera mig(Max) Han kunde göra klart hela min rygg för 8 miljoner rupia, men vi tyckte det va för dyrt så vi betalade 6.5 miljoner. ca 4500kr. Det skulle ta ca 15 timmar sa han, och det skulle ta mer än en dag för honom att göra klart den. Lät helt ok för mig.
Nu va det dags att  tattuera sig. =/ Lite skraj va man ju haha. Men han va väldigt noga med att visa mig att han använde nya nålar. Nu började den långa smäääärtan. Va ju inte alls så skönt som man kan minnas.. haha.. och dom där 15 timmarna va totalt överskattade. Det tog ca 5 timmar för honom att göra klart allt. Ganska snabbt om jag får säga mitt. Men det kändes som 15 timmar.. haha.. Men det va det värt.... =)



Får se när det blir av att Therese tattuerar sig. =) Vet dock inte om det kommer att bli någon Liverpool tatto för min del haha..

Annars har vi inte gjort så mycket. Pluggat och gått runt kollat runt här i Sanur. Hittade ett ställe som sålde brända DVD filmer. Men det va mest Cam... så det ju lite sådär. Men men.. tror dom hade 360 spel också om Sebbe är sugen. Kostar ca 8 kr st så känns ju rätt billigt. =)
Vi har fått oss en kamrat. En familj som bor på vårat hotell har en Hund. Vet inte vad det är för ras, men han följer oss troget varje morgon dit vi ska gå.. =) Ligger brevé oss i sanden när vi är på strande, han e såå sööt. Man vill gärna klappa han, men man vågar faan inte.. Alla hundar springer ju fritt här så vem vet vad de har. Men alla hundar är jätte snälla även de som ser vidriga ut.. =) Men vi har även fått oss flera kamrater, som kryper på vägarna, hihi, en hel familj nästan.. :) En geckofamilj (ödlor) såå sööta o så snabba, haha. Masse skulle försöka få ut den ena från rummet med hjälp av ett papper, haha, sen så sprang den mot honom så han hoppa säkert 10 meter, haha, De va synd att jag missa att filma de. ,mohaha,, :D

Visst är alla skit trevliga,, men hallå ge er nu,, Man vill ju bara ge dem på truten.. :D  Dem tjatar o tjatar o tjatar om att man ska köpa både de ena o de andra eller så ska man få massage o manikyr. Å självklart så är de "special price only for you, my priend" haha. O det heter inte "twenty five" utan de heter " Penty pive" och tattueraren gjorde inte saker på "free hand" utan på " pree hand"  :D hahaha. ;)  Lite förvirrande nu ibörjan när alla F o T blir P men man lär sig snabbt o snart kommer vi oxå låta så.. :D

                      
Våran altan  =)            Billigaste taxin men farligaste ;)       Fick skjuts av några killar på deras mopeder i jakt på affärer med livet som insats, mohahaha..


Inlägg:

Tack för alla inlägg, vi ska skriva så ofta vi kan.. =)
Hanna: Cigg kostar ca 8 kr, så sluta röka har inte hänt än. hihi  ;)  Men kanske kanske kommer de att ske,., hihi  :P 
Mamma Cia: SLUTA JOBBA!!!

KRAMAR PÅ ER ALLA :D  Nu ska vi njuta av värmen o äta gott. mums mums..  hihi  :D






Kommentarer
Postat av: mamma

sitter med pappa i datarummet har läst åt honom vad ni skrivit det är roligt att läsa hur ni har det pappa säger att ni ska ta hand om avarandra o sköta om er vilka trevliga bilder sista bilden med moppen som det fanns med var det en skylt som det stod tessar på sa åt pappa att nu har tessan redan hunnit öppna en affär eller kanske ett massageinstitut hahaa tänkte om hon hette tessar där o inte tessan det är roligt med alla husdjur ni har akta som dom inte hamnar i byxorna på dej max så tessan blir glad när det rör sej (fyyy nu är vi där igen) glömde att det var en familjesida tatoon såg bra ut här har vi det regnigt fast inte kallt skall till skolan i morron och till jobbet på onsdag (så det så)hundar finns det gott om men som sagt dom kan ju ha det ena o det andra om inte annat så loppor skall sluta nu för den här gången men vi hörs pussar o kramar älskar er mamma

2008-09-08 @ 11:16:14
Postat av: Nadja

Fanken så kul. Ganska avis är man ju då det regnar som bara den här ute på landet. Idag 9.9, har det vart uppehåll iaf. Det är så jäkla geggigt så d e inte sant. P välte med traktorn igår oxå för marken bara flyter undan typ. Nice tatoo, eller var de papoo...hehehe.... men va de så smart o görat nu? får ju inte sola ryggen på as länge juh nu. bada med t-shirt o så. ja ja fin var den iaf.

Vad har de gått typ 9 dagar sen ni åkte. Åhh va nice o slippa all kall regn, d svenska myggen som finns i massor just nu och över allt, och sen kylan som kommer kanske om 1-2 månader o eventuellt snön om vi får nåt i vinter. Vad har ni handlat för kul då... en ny resväska kan jag tänka mig va aktuellt för Tessan ;) Har ni ingen sida så man kan skriva hemliga meddelanden så att inte andra kan läsa dom... har ju lite o berätta....Max får översätta. Tessan sinä haluat tiätää!!!

Kram kram kram på er. Nadja.

2008-09-09 @ 16:50:31
Postat av: Di

Hej,



Tack för att ni skickar sms, det är skönt att veta att ni mår bra. Även om vi läser uppföljningarna här!

Jag tycker ni kan lägga upp en större bild på Max tattoo enskilt, så man kan se detaljerna ;)



Tessi, du är supersöt i nya frillan!

Mike hittade den där traktorboken som du köpte för något år sedan i hans boksamling igår. Han frågade var han fått den ifrån och jag sa att du hade köpt den. Då sa han "Åh, vad snäll hon är!"

Så du vet, han uppskattar det, även om det tog ett år =)



Som svar på Nadjas inlägg - varför inte skicka ett vanligt mail? Det är ju helt privat!



Nu ska jag jobba vidare, för er information så är det ungefär 13 grader här i stormen och hösten är definitivt här. Så ni vet, om ni nu längtar till kallare klimat ;)



Sköt om er sötnosar.

/Diana

2008-09-11 @ 15:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0